
Kuidas te tarbite ja kasutate oma CBD vaiku?
|
|
Lugemisaeg 3 min
|
|
Lugemisaeg 3 min
Võib-olla vähem tarbitud, eriti algajate poolt, on vaik siiski üsna mitmekülgne kannabidiolil põhinev toode. Tõsi, need võimsad CBD tasemed võivad olla segadust tekitavad või isegi hirmutavad, kuid siin selgitan, kuidas tarbida ja kasutada oma CBD vaigust vaigust optimaalsete tulemuste saavutamiseks ilma ohuta.
Kui olete jälginud minu toimetuse seiklusi selles blogis, siis mäletate, et olen teile juba rääkinud aurustamisest (mis on tegelikult minu lemmik viis CBD tarbimiseks).
Tuletan teile kiiresti meelde, mida see hõlmab: selleks mõeldud seadme abil - mida on mitmel kujul, näiteks elektripiipe, elektrooniline sigaret või isegi suurem seade kusagil difuusori ja vesipiibu vahel - kuumutatakse kanabidioolil põhinev aine kõrgele temperatuurile, kuid mis ei jõua kunagi põlemispunktini.
Auruti kuumutab CBD-d temperatuurini 170-210 °C, mis on piisav, et vabastada toimeained, kuid ei põleta toodet.
Kui te ei soovi raha aurustajale kulutada või kui soovite lihtsalt esimest korda proovida CBD-vaiku, võite seda kasutada soolastes ja magusates retseptides.
Meie CBD-ga toiduvalmistamine on väga lihtne, peate lihtsalt teadma, et tegemist on rasvlahustuva molekuliga. Rasva kasutamine on seega hädavajalik, kui soovite CBD eeliseid kogeda. Teil on nüüd kaks võimalust.
Esiteks saate oma CBD vaigust õli või võid sisse immutada. Selleks valige endale sobiv õli või kasutage võid. Seejärel sulatage oma vaigud rasvaga (umbes 1 kuni 2 grammi preparaadi kohta).
Kasutage õli või võid, nagu retseptis märgitud. Kui see tundub liiga piirav, võite ka riivida CBD-vaiku oma valitud toidule, lihtsalt veenduge, et toit sisaldab rasva, et teie keha saaks kannabidiooli omastada.
Väike lisa? CBD annab teie valmististele täiesti uue maitse. Võite isegi mängida erinevate vaigudega ja nende aroomidega.
Et rohkem teada saada vaigu kohta :
|
|
Lugemisaeg 3 min
Võib-olla vähem tarbitud, eriti algajate poolt, on vaik siiski üsna mitmekülgne kannabidiolil põhinev toode. Tõsi, need võimsad CBD tasemed võivad olla segadust tekitavad või isegi hirmutavad, kuid siin selgitan, kuidas tarbida ja kasutada oma CBD vaigust vaigust optimaalsete tulemuste saavutamiseks ilma ohuta.
Kui olete jälginud minu toimetuse seiklusi selles blogis, siis mäletate, et olen teile juba rääkinud aurustamisest (mis on tegelikult minu lemmik viis CBD tarbimiseks).
Tuletan teile kiiresti meelde, mida see hõlmab: selleks mõeldud seadme abil - mida on mitmel kujul, näiteks elektripiipe, elektrooniline sigaret või isegi suurem seade kusagil difuusori ja vesipiibu vahel - kuumutatakse kanabidioolil põhinev aine kõrgele temperatuurile, kuid mis ei jõua kunagi põlemispunktini.
Auruti kuumutab CBD-d temperatuurini 170-210 °C, mis on piisav, et vabastada toimeained, kuid ei põleta toodet.
Kui te ei soovi raha aurustajale kulutada või kui soovite lihtsalt esimest korda proovida CBD-vaiku, võite seda kasutada soolastes ja magusates retseptides.
Meie CBD-ga toiduvalmistamine on väga lihtne, peate lihtsalt teadma, et tegemist on rasvlahustuva molekuliga. Rasva kasutamine on seega hädavajalik, kui soovite CBD eeliseid kogeda. Teil on nüüd kaks võimalust.
Esiteks saate oma CBD vaigust õli või võid sisse immutada. Selleks valige endale sobiv õli või kasutage võid. Seejärel sulatage oma vaigud rasvaga (umbes 1 kuni 2 grammi preparaadi kohta).
Kasutage õli või võid, nagu retseptis märgitud. Kui see tundub liiga piirav, võite ka riivida CBD-vaiku oma valitud toidule, lihtsalt veenduge, et toit sisaldab rasva, et teie keha saaks kannabidiooli omastada.
Väike lisa? CBD annab teie valmististele täiesti uue maitse. Võite isegi mängida erinevate vaigudega ja nende aroomidega.
Et rohkem teada saada vaigu kohta :