CBD-ga kuuma veini retsept lõõgastavaks talveks

CBD-ga kuuma veini retsept lõõgastavaks talveks

Talve saabumisega ja temperatuuride langemisega hakkab üks jook taas turulettidel levima: kuum vein. Et muuta see hooaeg veelgi pidulikumaks, pakub Mama sulle (lisaks meie jõulukinke) avastada ka CBD-ga kuuma veini retsepte. Traditsioonilise kuuma veini veelgi lõõgastavamate versioonide jaoks loe edasi.

Traditsiooniline CBD-ga kuuma veini retsept

Esmalt soovitan sul tutvuda traditsioonilise glögi retseptiga, millele saad lisada CBD-d, et ühendada nende kahe koostisosa rahustav ja lõõgastav toime.

Koostisosad/materjalid

Selle retsepti valmistamiseks kahele inimesele on vaja järgmisi koostisosi: 

      1 pudel veini (punane või valge);

      1 hooaja apelsin (eelistatavalt mahe);

      1 kaneelipulk;

      3 supilusikatäit pruuni suhkrut;

      ½ vanillikauna;

      2–3 grammi CBD-d;

      küpsetuspann ja alumiiniumfoolium.

Ettevalmistamine

  1. kuumuta ahi eelnevalt 150 °C-ni;
  2. valage vein potti;
  3. lõika apelsin viiludeks ja pane need potti;
  4. lõika kaneelipulk kaheks (panni kohal) ja lisa see segu sisse;
  5. lõika vanillikaun (pikisuunas) ja pane see potti;
  6. lisage pruuni suhkru;
  7. laske 15 minutit podiseda;
  8. kui ahi on kuum, pane sinna CBD-lilled alumiiniumfooliumile ja kuumuta kiiresti (ära unusta alumiiniumfooliumi servad üles keerata);
  9. Kui see on tehtud, lisa CBD-õied potti, kata see kinni ja lase veel 15 minutit madalal tulel podiseda.

Nüüd jääb sul üle ainult segu filtreerida ja serveerida valitud klaasides.

Väike nõuanne : ära jäta CBD-lilli ahju liiga kauaks, sest kannabidiol aurustub kiiresti.

Populaarne CBD-ga kuuma veini retsept

Kui soovid proovida trendikat glögi, soovitan sul avastada CBD-ga maitsestatud glögi retsepti.

Koostisosad/varustus (2–4 inimesele)

      1 pudel veini (punane või valge);

      20–28 g oma lemmik CBD-sordi;

      siidist kangas (leotamiseks);

      sõel ja tükk riiet (sukad või muu) filtreerimiseks;

      küpsetuspann ja alumiiniumfoolium.

Valmistamine:

  1. CBD tuleb dekarboksüülida. Selleks purusta oma CBD väikesteks tükkideks ja pane need alumiiniumfooliumisse.
  2. Aseta paberisse mähitud lilled ahjuplaadile. Kuumuta 110 °C juures 40 minutit kuni 1 tund (see on dekarboksüülimiseks vajalik aeg).
  3. võta need ahjust välja ja laota sisu alumiiniumfooliumile (hallituse vältimiseks). Purusta lilled (võimaluse korral kasuta selleks veskit, mida peenemaks need purustatud on, seda parem);
  4. võta oma marli või sukkpüksid ja pane CBD sinna, moodustades koti. Suru kogu kokku ja tee sõlm;
  5. Aseta nii valmistatud kott valitud veini pudelisse. See peab olema täielikult pudelisse asetatud enne pudeli korgi tagasi panemist.
  6. laske kogu päev tõmmata (parema ekstraheerimise jaoks loksutage aeg-ajalt pudelit).

Enne degusteerimist eemalda kott, väänates sellest võimalikult palju vedelikku välja. Saad valida, kas soojendada oma maitsestatud veini või juua seda külmalt (saad seda 4–7 tundi külmikus hoida).

Mama boonusretsept

Sa ei ole veini austaja? Või soovid proovida midagi muud? Mama pakub sulle retsepti CBD-ga kuuma õunamahla valmistamiseks: ideaalne retsept, et end sel hooajal soojendada.

Koostisosad/varustus (3–5 inimesele)

      ½ liitrit õunamahla;

  100 g soolatut võid (vegan versiooni jaoks võid valida kookosõli);

      75 g roosuhkrut;

      1,5 tl jahvatatud kaneeli;

      1 tl jahvatatud muskaatpähklit;

      ¼ tl jahvatatud nelki;

      ⅛ tl soola;

      kaneelipulk (valikuline);

      3–5 grammi CBD-õisi;

      1 liiter vett;

      rummi (niipalju kui soovid, aga soovitan 30 cl);

      1 purk;

      1 marli või 1 pehme riidelapp;

      1 sõel;

      1 puulusikas.

Ettevalmistamine

  1. pane oma rohi 20 minutiks 90° juures ahju;
  2. Keeda 1 liiter vett potis ja lisa värske või. Kuumuta segu keemiseni.
  3. lisage jahvatatud CBD ja jätke madalale tulele, segades regulaarselt. Ärge segage segu liiga kuumaks;
  4. pool tundi/45 minutit hiljem võta segu tulelt ja vala see kaussi (võimaluse korral hiina sõela abil);
  5. Pane kauss külmkappi, et see jahtuks, kuni või ujub pinnale. 4–5 tunni pärast võta või välja, pane see marli sisse, et see imaks ülejäänud vee ära.
  6. Keeda õunamahl keskmisel tulel. Vähenda seejärel kuumust ja sega sisse või ja kõik muud koostisosad (nelk, muskaatpähkel... välja arvatud rumm).
  7. Lase madalal tulel podiseda, kuni või ja kõik muu on hästi sulanud.

Nüüd jääb sul üle ainult pott tulelt ära võtta ja lisada rummi vastavalt oma maitsele. Siis võid serveerida kausikestes või tassides. Loomulikult võid koguseid oma maitse järgi muuta. Kui sa pole harjunud CBD-d tarbima, vali vähem tugev CBD. Loomulikult pea alati kinni annustamisest.

Võid külastada Mama poodi, et valida maitse, mida soovid nendele retseptidele lisada. Avasta ka Mama jõulude üllatusretsepti , et valmistada maitsvaid küpsiseid.

Tagasi blogi juurde

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.